BUILD
YOUR DREAMS

  • Ik wil graag… met jullie mijn idee bespreken
  • Ik wil graag…. samen een eerste concept uitwerken
  • Ik wil graag….. mijn product in ontwikkeling geven
  • Ik wil graag…. connectiviteit toevoegen aan mijn product
  • Ik wil graag….. procesdata verzamelen en bekijken
  • Ik wil graag…. mijn product door jullie laten maken
  • Ik wil graag…. alle afhandeling uit handen geven
X

Ik wil graag met jullie kennismaken

    ALLE
    ALFLEX DIENSTEN


    Alflex Technologies

    Alflex Technologies is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen op het gebied van elektronica, connectiviteit, sensoring en applicaties voor web, PC of mobiel. Wij ontwerpen en ontwikkelen hardware en software en doen de productie hiervan in eigen huis.

    Door onze kennis van meerdere technologieën, meer dan 30 jaar ervaring en onze flexibele organisatie kunnen wij snel en effectief inspelen op de behoefte van onze klanten. Wij leveren (deel)-oplossingen aan OEM’s alsmede maatwerk voor specifieke en unieke vraagstukken. Dit doen we altijd in samenwerking met de klant, waarbij wij niet uitgaan van het principe “u vraagt, wij draaien”, maar juist datgene ontwikkelen wat u nodig heeft om uw business te kunnen optimaliseren. Kunnen wij u misschien ook van dienst zijn?

    OVERIGE
    ALFLEX DIENSTEN


    Naast het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van maatwerk elektronica, bieden wij via onze andere bedrijfsonderdelen industriële oplossingen op het gebied van koelen en verwarmen en professionele communicatie oplossingen. Verdere informatie over deze diensten en producten vindt u op de desbetreffende websites:

    Peltierkoeling.nl voor koeloplossingen op maat gemaakt

    De koelers van Peltierkoeling.nl worden in eigen Nederlandse fabriek op maat gemaakt, hebben een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en hebben een garantietermijn van 2 jaar. Wij leveren ook losse Peltier-elementen en een breed assortiment aan accessoires voor onze thermo-elektrische koelers zoals temperatuurregelaars, -sensoren, precisie-thermostaten en digitale paneelmeters.

    Peltierkoeling.nl levert o.a. complete koelers in diverse varianten leverbaar zoals Air-to-air, Direct-to-air en Liquid-to-air en kennen meerdere opties qua koelvermogen en afmeting. Onze koelers worden gebruikt in veel verschillende industrieën en toepassingen en vaak ingebouwd in apparaten of instrumentatiekasten.

    Geïnteresseerd of advies nodig?

    Flexheaters.nl voor flexibele, industriële verwarmingsoplossingen

    Flexheaters.nl levert flexibele verwarmingsfolies op maat gemaakt in materialen zoals polyimide, siliconenrubber, polyester of mica. Onze verwarmingsfolies worden succesvol toegepast in veel industrieën en in kritische toepassingen – van de-icing, hot-sealing tot condenspreventie – en zijn bewezen zeer betrouwbaar, snel, hebben een hoge efficiëntie en een groot temperatuurbereik (-200/+600°C).

    De heaters van Flexheaters.nl worden naar eigen wens en specificaties in huis ontworpen en ontwikkeld, hebben een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en een garantietermijn van 2 jaar. Als aanvulling op de heaters, leveren wij ook een breed assortiment aan accessoires zoals temperatuurregelaars, -sensoren, precisie-thermostaten en digitale paneelmeters.

    Geïnteresseerd of advies nodig?

    Delmation Products is specialist in IoT vraagstukken

    Delmation Products ondersteunt bedrijven vanuit standaard oplossingen. Wij bieden hiervoor (draadloze) Internet of Things oplossingen gebaseerd op LoRa, NB-IoT en LTE-M, inzichtelijk via de eigen IoT-portal ‘Senseboard’. Wij leveren hiervoor ook alle mogelijke vormen van connectiviteit van alle grote telecom operators, zowel voor 4G als LoRa, NB-IoT en LTE CAT-M1.

    Daarnaast levert Delmation Products oplossingen voor industriële projecten met een focus op apparatuur zoals routers, switches, antennes, mini- en panel-PC’s. Mocht standaard niet passen dan bieden wij samen met onze partner Alflex Technologies de mogelijkheid voor maatwerk waarbij wij samen met u een eigen product ontwikkelen op elektronica of IoT gebied.

    Geïnteresseerd of advies nodig? 

    * Peltierkoeling.nl en Flexheaters.nl zijn onderdeel van Alflex Technologies.
    ** Delmation Products/Delmation.nl is strategisch partner van Alflex Technologies