Investeren

Alflex zoekt uitdaging! 

Uitdaging

Je weet nooit hoe groot iets kan worden als je het niet probeert. Maar hoe maak je je idee werkelijkheid als je de financiering niet rond krijgt of de kennis ontbreekt om het technisch te realiseren. Alflex staat open voor nieuwe ideeën waarin wij actief kunnen participeren. Dit kan zijn door mee te investeren in geld, kennis en tijd.


Waarom doen wij dit? Omdat wij er van overtuigd zijn dat er veel slimme en waardevolle ideeën stranden door gebrek aan middelen en daarmee niet uitgroeien tot een mogelijk succes. Wij doen dit ook om nieuwe markten te bereiken. Markten waarvan wij zelf (nog) niet de specifieke kennis hebben maar wel kunnen helpen de technische uitvoering te realiseren.


Natuurlijk willen wij onze investering terugverdienen maar durven hierin ook risico’s te nemen. Ondernemers met goede ideeën die weten hoe zij hun product moeten verkopen, willen wij graag ontmoeten. Een kopje koffie, benen op tafel en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Het zou zomaar de start kunnen zijn van een succesvolle samenwerking!