BUILD
YOUR DREAMS

 • Ik wil graag… met jullie mijn idee bespreken
 • Ik wil graag…. samen een eerste concept uitwerken
 • Ik wil graag….. mijn product in ontwikkeling geven
 • Ik wil graag…. connectiviteit toevoegen aan mijn product
 • Ik wil graag….. procesdata verzamelen en bekijken
 • Ik wil graag…. mijn product door jullie laten maken
 • Ik wil graag…. alle afhandeling uit handen geven
X

Ik wil graag met jullie kennismaken

  IDEE | CONCEPT | REALISATIE

  Uw partner in maatwerk elektronica

  ICCP: Impressed Current Cathodic Protection

  Corrosion is wereldleider in impressed current cathodic protection (ICCP) voor allerhande stalen constructies zoals wind-molenparken, zeeschepen en olieplatformen. Windparken in zee die beschermd worden door traditioneel aluminium ‘verbruiken’ ca 1,5 miljoen kilo aluminium in 25 jaar. De duurzame ICCP-technologie verbruikt in dezelfde periode slechts 1 kilo ICCP-anodemateriaal.

  Of het nu gaat om windturbines of tankschepen, alle soorten metalen oppervlakken die aan water worden blootgesteld, zijn kwetsbaar voor corrosie. Dit kan aanzienlijke economische kosten met zich meebrengen in termen van vervanging of reparatie, of een aanzienlijk gevaar opleveren in het geval van catastrofale apparatuurstoringen. ICCP corrosie bescherming is een steeds populairder wordend middel om hiertegen te beschermen.

  Hoe werkt Impressed Current kathodische bescherming?

  Impressed current kathodische bescherming (ICCP) is een corrosiebeschermings-systeem. Het bestaat uit met Mixed Metal Oxide (MMO) gecoate titanium-anodes die zijn aangesloten op een externe stroombron. Deze stroombron levert de stroom die leidt tot de elektrochemische reactie die nodig is om kathodische bescherming te laten plaatsvinden.

  ICCP-systemen voor schepen bestaan ​​uit opofferingsanodes die zijn aangesloten op een externe stroombron. Deze stroombron levert de stroom die leidt tot de elektrochemische reactie die nodig is om kathodische bescherming te laten plaatsvinden.

  Het belangrijkste voordeel van ICCP-systemen voor schepen is dat de uitgebreide controle- en controlemogelijkheden direct zijn aangesloten op het scheepsmanagement-systeem. Dit maakt het mogelijk om continu vanaf de wal problemen te monitoren, te onderhouden en op te lossen. Bovendien past het systeem zich aan, zelfs als de watercondities veranderen, waardoor het hoogste niveau van bescherming wordt gegarandeerd, ongeacht de omstandigheden.

   

  Impressed Current Cathodic Protection (ICCP)